Westerwolde on wheels
Duurzaam en lokaal

Puur Rineke Arrangement.


Dit arrangement komt voort uit onze samenwerking met Rineke Dijkinga. Zij is orthomoleculair voedingsdeskundige en woonachtig in Sellingen. Zij heeft een aantal kookboeken geschreven onder de noemer : Weten van (h)eerlijk eten.

Wij komen met onze foodtruck bij je thuis, jij zorgt voor een tafel voor je gasten en wij dekken de tafel voor je. Wij hebben biologische sappen bij ons. Mocht je een alcoholische versnapering voor willen zetten, dan zorg je daar zelf voor.

Wat is het menu:

Als voorgerecht serveren we een Afrikaanse Pompoensoep. Voor de periode met de donkere dagen is deze soep, naast heel lekker, ook heel nuttig! Pompoenen bevatten namelijk een stof waaruit we serotonine aan kunnen maken. Laat dat nou net de stof zijn waar we een gebrek aan hebben in deze periode!


Als Hoofgerecht serveren we Rendang met Nasi van Naakte haver. Voor je eigen gezondheid zou je (rood)vlees moeten zien als een traktatie. Gewoon voor af en toe! Met deze bereiding wordt het dan helemaal een feestje. De naakte haver komt gewoon uit Westerwolde!

 

Als toetje hebben we chocolade friandises en mango muffins! Al weer zo’n feestje.

 

Mocht je nou zelf nog een idee hebben voor een gerechtje van Rineke Dijkinga, dan kun je dat melden bij de reservering. Wij maken dat gewoon voor je!

 

Allemaal lekkere dingen dus……en gezond voor je lijf!

 

Dit arrangement kost 44.95 per persoon bij een indicatie van 20 personen.