Westerwolde on wheels
Duurzaam en lokaal

Engelse High Tea arrangement

 

 


Je waant je in het jaar 1840. U, de Hertogin, heeft uw “ vrinden” uitgenodigd voor een partij. U heeft gekozen voor een high tea, bedacht door een vriendin van u, Hertogin Anna van Bedford. U vindt het zo’n geweldig idee dat u dat perse zelf ook wilt. Maar je maakt niks zelf natuurlijk, je bent immers een hertogin. Dus je besteed het uit, aan ons!

Wij, Baron van champagne tot slobberwijn en Barones van onderen minstens zo mooi als van boven, komen bij je langs met onze karavaan. Terwijl jij je onder je gasten begeeft serveren wij je de mooiste theeën. Daarna beginnen we met een quiche. Altijd ambachtelijk bereid, net als de sandwiches die je daarna krijgt. Dan maar even uitbuiken. Als de baron het op zijn heupen krijgt, dan wil hij ook nog weleens wat mooie liederen ten gehore brengen. Of u dat moet willen…… Ondertussen is de barones bezig met het bakken van de scones. Ook een feestje. Met heerlijke lemon curd en aardbeienjam. En niet te vergeten de clotted cream.

Laten we hopen dat de baron niet begint te vertellen over zijn verhalen van de jacht. Deze man praat zo ontzettend veel, hij kletst u de oorn van ’t heufd.

We eindigen met heerlijke taartjes en andere zoetigheden. Daarna is er alle ruimte en tijd om uit te buiken. De baron en barones nemen alles weer mee naar huis, dus over de afwas hoef je je geen zorgen te maken.

U kunt deze high tea ook nog uitbreiden, de benaming verandert dan ook, een Royal Tea.

U krijgt dan een welkomstdrankje en een soepje tussendoor. 

Maar u moet zelf maar even kijken wat beter bij uw status past. 

De prijzen voor dit arrangement:

Hight Tea ( inclusief onbeperkt koffie en thee) 29,95

Royal Tea (inclusief onbeperkt koffie en thee) 33,95