Westerwolde on wheels
Duurzaam en lokaal

Arrangement Opa en OMa op visite


 

Stel je voor……..onze gele foodtruck is zojuist je oprit opgereden. Jij hebt een leuke plek gecreëerd voor je gasten. Wij decoreren je tafel in Grootmoeders Stijl. Natuurlijk zijn wij daar zelf ook op gekleed. Als je gasten aangekomen zijn schuif jij lekker bij ze aan. Onder het genot van een glaasje huisgemaakte warme wijn kunnen je gasten opwarmen. Jij hebt zelf gezorgd voor een lekker wijntje of biertje voor bij de maaltijd…wij doen de rest. We beginnen met Grootmoeders Groentesoep. Rijkelijk gevuld met Grof brood en kruidenboter. Alles natuurlijk op ambachtelijke wijze bereid.

 

Na de soep is het tijd voor een muzikale verrassing. Opa stapt achter het fornuis vandaan en begint te zingen. Spontaan. De liedjes die hij zingt klinken je vast bekend in de oren. Het zijn alleen maar lieve liedjes. Want zo is opa.

Daarna serveren wij onze befaamde stoofpot. Een paar ingrediënten kunnen we wel verklappen. Er zit natuurlijk heerlijk rundvlees in, van de kloosterboerderij uit Sellingen. En Westerwolds bier….ook al zo lekker. De andere geheime ingrediënten vertellen we natuurlijk niet, maar misschien als je oma lief aankijkt, dat zij je toch wat meer geheimen prijsgeeft. Natuurlijk serveren we hier onze stoofperen bij, zoals dat hoort. En natuurlijk onze aardappelpuree. Loopt het water je al in de mond?

Na de stoofpot is er weer een muzikale pauze. Even kijken wat opa nog meer in petto heeft…..

 

Na dit intermezzo komt er natuurlijk nog een toetje…….maar dat blijft een verrassing.

 

Opa sluit hierna af….met een mooi liedje. En terwijl Opa en Oma de boel weer inpakken, kun jij je gasten nog een kopje koffie serveren……… en even was het net als vroeger.

 

Dit arrangement kost 29.95 euro per persoon bij een indicatie van 20 personen. Let op: Drankjes en koffie dien je zelf te verzorgen, behalve het welkomstdrankje