Westerwolde on wheels
Duurzaam en lokaal

Westerwolds Arrangement

Dit is echt een lokaal feestje! Alle producten die we hiervoor gebruiken komen uit Westerwolde…..of net op de grens. Jij zorgt dat de tafel klaar staat, wij komen voor rijden met onze Foodtruck. We nemen alles voor je mee, van bestek tot borden. Bij het voorgerecht serveren wij een Westerwolds Biertje. Wijn en andere dranken dien je zelf te verzorgen.

Wat gaan we eten?

Als voorgerecht krijgen we een kaasplankje van Westerwolds goud. Verschillende soorten kaas met een homemade chutney. Wat een start! Hierbij drinken we een frisse pils van de Westerwoldse Bierbrouwerij.

Als hoofgerecht serveren we burgers van de Kloosterboerderij. 100 procent puur rundvlees. Op een speltbroodje van Bakker meijer, met gekarameliseerde uitjes en onze befaamde honing/Mosterdsaus. Hierbij serveren we seizoensgroenten en frietjes (home made natuurlijk)

Als dessert hebben we een duo van kwark: De kwark die wordt gebruikt komt van bio boerderij Landleven in Onstwedde. De aardbeien die we gebruiken van Boer Geert uit kopstukken en de honing komt van Jan en Lubbert uit Ter Apel. We serveren onze huisgemaakte Kwarktaart met aardbeien en rauwe kwark met honing . Een streling van de tong.

Van ons krijgt u nog een fles Ruiten Aa Water om uit te serveren bij de koffie. Ondertussen ruimen wij alles weer op en kunt u heerlijk natafelen met uw gasten.

 

Er is ook nog een mogelijkheid tot live muziek. Onze kok zingt namelijk erg graag Gronings liedjes. Tussen de gangen door entertaint de kok u met zijn genre van Ede Staal, Wia Buze, en eigen werk.

 

Dit arrangement kost, bij een indicatie van 20 personen: 42,50 per persoon.

Met live muziek zijn de kosten bij een indicatie van 20 personen: 49,95 per persoon